Špaldová kaše s moringou
04.05.2020
Začít den skvělou snídaní je pro nás základ. A špaldová kaše k snídani Vám zpříjemní celý den. S přísadou kvalitního ovoce a moringového prášku potěší nejen Vaše chuťové buňky, ale vyzbrojí i Váš organizmus na den plný sportu či pracovních aktivit. Příprava je jednoduchá - pusťte se do toho.
DOBA PŘÍPRAVY
Přibližně 20 min.
INGREDIENCE
- 2 čajové lžičky moringového prášku
- 160 g celozrnné špaldové krupice
- 600 ml mléka
- špetka soli
- ořechy či libovolné ovoce na ozdobení
POSTUP
Polovinu mléka (300 ml) nalijeme do hrnce, přidáme špetku soli a zahřejeme. Ve zbylém mléku rozmícháme krupici. Jakmile začne mléko v hrnci bublat, přilejeme k němu část s rozmíchanou krupicí. Mícháme, dokud směs nezhoustne. Kaši odstavíme, necháme lehce schládnout a přisypeme moringový prášek. Dobře zamícháme a servírujeme. Dozdobíme dle libosti a chuti